Æbleskum med passionsfrugt og eksotisk coulis
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Bag æblerne ved 200 grader i en halv time. Skær evt. en rille hele vejen rundt så æblerne ikke flækker under bagningen.
Udblød husblasen i vand, knug den fri for væde og smelt den over vandbad. Pisk æggehviderne stive med sukkeret. Skræl citronen tyndt og giv skallerne et opkog i vand,. pres og gem saften. Tag indmaden ud af passionsfrugterne og pres den gennem en sigte. Tag indmaden ud af de bagte æbler, kasser kernehuset og blend kødet med citronsaft - skal og passionssaft. Vend den udblødte husblas og de stive hvider i. Kog en sukkerlage af vand og sukker og lad den køle af. Blend de skrællede kiwier og bland dem med sukkerlagen og saft af citrusfrugt. I stedet for kiwi kan bruges mango eller en håndfuld tørrede abrikoser der er kogt møre i vand eller appelsinsaft. |
|
Opskriften er vist 12480 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Margot M - 2020-05-18 10:20:25 Dejlig smag - masser af frugt. Men skum-konsistensen er ikke lige mig. Og så tog det mig 1 1/2 time at lave den.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne