Æbledessert, Australsk
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Australien Indsendt : |
|
|
Pisk æggehviderne meget stive med salt. Pisk halvdelen af sukkeret i lidt efter lidt og vend resten forsigtigt i sammen med maizenamel, vanillekorn og eddike.
Læg bagepapir på en bageplade og bred godt halvdelen af dejen ud som en rund kagebund. Læg resten af dejen på som kant og bag 60-85 min ved 125 grader midt i ovnen. Læg forsigtigt den afkølede marengsbund på et fladt fad.
Hæld saften fra kirsebærne og damp tynde skiver æble i sukkerlage. Kort før servering bredes et lag fast æblemos ud på marengsbunden og kirsebær og æblesnitter lægges på; æblerne foldet ud som en blomst, med kirsebær rundt om, dryp lidt af sukkerlagen over på frugten.
Serveres straks inden marengsbunden bliver blød.
|
|
Opskriften er vist 21634 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne