Varme cognacfigner med vanilleis
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Fignerne prikkes i bunden og der skæres en lille "hat" af ved stilkenden. Frugterne sættes tæt sammen i et lille ildfast fad og overhældes med cognac. Fignerne trækker 5-6 timer. Farinen drysses over fignerne og de sættes i en 200 grader C. varm ovn i 10 min.
De varme figner serveres med is. |
|
Opskriften er vist 20890 gange,
og udskrevet 772 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer jane - 2008-09-14 20:01:04 jeg havde ikke cognac men brugte wisky i stedet for, og det smagte mine gæster rigtigt godt. Ikke sidste gang jeg har har lavet denne dessert katharina bang - 2005-01-01 01:01:01 En fantastisk lækker dessert. Kan også laves med pernod! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne