Persisk kyllingekebab
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Oprindelsesland : Persien Indsendt : Red : |
|
|
Marinade og kød:
Blend alle ingredienserne til marinaden sammen til en puré. Vend kødet heri og stil det tilfække på køl i mindst 4 timer, gerne natten over. Stik kødet på bambusspyd, som har ligger i blød i koldt vand i mindst 30 minutter. Grill kødet over glødende kul i godt 7 minutter på hver side, eller til det er gennemstegt. Dressing: Lad yoghurten dryppe af i godt 2 timer i en sigte, foret med et rent viskestykke - eller i et kaffefilter. Rør den afdryppede yoghurt sammen med mynten og smag til med salt og peber fra kværn. Kebab'en kan spises lige fra grillen eller pakkes ind og spises kold ved en picnic. Kødet smager dejligt svøbt i salat. |
|
Opskriften er vist 20990 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Fafa - 2010-12-05 21:47:51 Hej Jeg er oprindeligt fra Iran og kender ikke noget af disse opskrifter der er nævnt som persiskmad i denne hjemmeside! De er nok arabisk opskrifter! Kejvon - 2009-10-29 17:45:34 jeg er enig. Dette er ikke Persisk ...... - 2008-09-13 15:27:01 det er ikke en persisk kyllingkabob. En persisk kyllingkebab (joojekabab) laves af kyllinge stykker som har været i en marinade af citronsaft, løg, olivenolie, safran, salt og peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne