Syltede paradisæbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Æblerne må ikke være for modne. Lidt af stilken klippes af, før de blancheres (i kogende vand et par minutter, derefter i koldt vand).
En lage koges af sukker, vand (evt. blancheringsvandet) og eddike, og paradisæblerne koges møre heri ved svag varme. De fyldes på glas eller krukker. Efter en uges forløb hældes lagen fra, koges ind og skummes, før æblerne får et kort opkog i den. Konserveringsvæsken tilsættes og det hele hældes på de rengjorte beholdere og tilbindes. |
|
Opskriften er vist 39550 gange,
og udskrevet 915 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-08-25 11:13:36 Hej er det lige meget hvilke sort man her bruger?:) mvh Dorthe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne