Sveskedessert
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : |
|
|
Mandlerne smuttes og hekkes.
Et ovnfast fad smøres, og sveskerne fordeles heri. Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Æggehviderne piskes stive og vendes i æggemassen. Dejen hældes i fadet, og sættes i en 175 grader C varm ovn i 35-45 minutter, til dejen er stivnet og gylden. Serveres lun med kold flødeskum. Tips: Sveskerne kan stænkes med lidt cognac. |
|
Opskriften er vist 18464 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne