Sveskedessert

Sveskedessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
225 g.stenfri svesker (ca. 1 pose)
50 g.mandler
60 g.sukker
60 g.smør
3 æg
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Mandlerne smuttes og hekkes.

Et ovnfast fad smøres, og sveskerne fordeles heri. Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Æggehviderne piskes stive og vendes i æggemassen.

Dejen hældes i fadet, og sættes i en 175 grader C varm ovn i 35-45 minutter, til dejen er stivnet og gylden.

Serveres lun med kold flødeskum.

Tips:

Sveskerne kan stænkes med lidt cognac.





karakterer:
Opskriften er vist 18464 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu