Sticky Date Pudding
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Oprindelsesland : Australien Indsendt : |
|
|
Dadlerne hakkes, lægges i en gryde og dækkes med vand. Bring dadlerne i kog og lad dem simre i tre minutter. Sæt gryden til side og tilsæt natron. Smid ikke vandet ud.
Pisk halvdelen af smørret med sukker og æg. Tilsæt et æg ad gangen. Vend forsigtigt mel, salt og vanille i. Rør forsigtigt bagepulver i og lidt af dadelvandet, så dejen minder om pandekagedej. Rør så dadlerne i.
Bag kagen ved ca. 200 grader i ca. 40 minutter - eller indtil kagen er bagt i midten.
Imens kommes resten af smørret, piskefløden, farin og 1 tsk vanille i en gryde. Det bringes i kog og simrer i 3 minutter. Hæld noget af sovsen over kagen, mens den køler og server resten ved siden af kagen. Kagen kan pyntes med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 13822 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne