Stegt kanelæble med honningflødesovs
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Fjern kernehuset i æblerne ved at prikke det ud med en skrællekniv. Tag nu marcipanen og put den i en skål tilsæt likøren og rør i marcipanen til den bliver godt "smattet", rør rosiner i og smag derefter til med kanel efter behag. Sæt æblerne i et ildfast fad og fyld dem med marcipanmasssen, put dem derefter i ovnen og bag dem ved 200 grader i 20 minutter.
Sovs: Put honningen i en lille gryde og tilsæt fløde. Varm det langsomt op ved svag varme til det er helt smeltet, pas på det ikke brænder på. Tag det af varmen og hæld det over de endnu varme æbler pynt med hakkede mandler. Serveres på en lille tallerken pynt med hakkede mandler. |
|
Opskriften er vist 7757 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne