Kalkun-kebab

Kalkun-kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket kalkun
2 små æg
2 spsk.olie
0.5 tsk.cayennepeber
1 tsk.finthakket, grøn chili - uden kerner
1.5 spsk.stødt spidskommen
 salt
4 spsk.hakkede cashewnødder
2 spsk.hakket løg
2 spsk.fintrevne, frisk ingefær
1 lille håndfuldfriske korianderblade
0.66 tsk.garam-masala
 
Opskrift:
Rør kalkun, æg, olie, krydderier og salt godt sammen. Hak cashewnødder, løg, ingefær, chili og korianderblade fint, og rør det i farsen, sammen med garam-masala.

Form farsen til fire boller og sæt dem på spid. Med en fugtig hånd formes kebaben til en pølse på hver af spidene. Steg spidene over grillen eller i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter.

Serveres med brød og Cachumber Salat.





karakterer:
Opskriften er vist 15676 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
garam masala er et indisk blandingskrydderi

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er garam-masala? Og hvor kan man købe det?