Rabarberkompot med marengslåg
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Smut mandlerne, hak dem groft og rist dem på en tør pande til de har taget farve.
Lav en kompot af rabarberne: Skær rabarberne i klodser og bland dem med sukker og kartoffelmel og korn fra vanillestangen i et tærtefad. Dæk med folie og sæt det i en 200 grader varm ovn i 20-25 minutter eller til rabarberne er møre og saften er jævnet. Pisk æggehvider og floermelis med en elpisker til hviderne er luftige, sæt skålen i en gryde med varmt vand - skålen skal være lidt større end gryden, så den står fast - og pisk til hviderne danner små toppe når man løfter piskeriset ud. Pisk lidt endnu til hviderne bliver lidt koldere. Bland mandlerne i og fordel marengsen over kompotten. Dyrs lidt flormelis over marengsen - de danner små dråber med af sukker på overfladen - og sæt den under ovnens gril til den har taget farve, max. 4-5 min. |
|
Opskriften er vist 11046 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-01 12:26:13 Kagen ser rigtig flot ud, men den er ALT for sød, og desuden smager marengesen af kogt æggehvide. Marengs er absolut bedre med rigtig sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne