Pærer i chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Skræl pærerne forsigtigt, lad stilken sidde tilbage. Dryp med citronsaft over de friskskrællede pærer. Sæt sukker og 1 dl vand til at koge i en lille gryde. Lad de skrællede pærer dampe med i sukkerlagen, ca. 10 min. Tag pærerne op.
Lad lagen koge ind mens chokoladen smeltes i vandbad over den. Når chokoladen er smeltet, røres den resterende sukkerlage i chokolademassen, og smørret kommes ved. Chokoladesaucen serveres til pærerne eller pærerne dyppes i sovsen før servering. Desserten kan også serveres med et drys hakkede hasselnødder. |
|
Opskriften er vist 12360 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer jonthanjad - 2007-05-12 13:53:28 skide god ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne