Pærer fyldt med chokoladecreme
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Del pærene i 2 og fjern kernehuset, lad stilkene sidde på.
Kog vand sukker og citronsaft op.
Kog forsigtigt pærene i sukkerlagen til de er knapt møre.
Tag dem op og lad dem køle af.
Rist mandlerne på en tør pande eller i en ovn.
Kom Chokolade, sukker, vanillesukkerog vand i en skål.
Varm sovsen forsigtigt op i vandbad el. mikroovn.
Lad pærerne dryppe godt af.
Fyld isen el. cremen i pærerne og pynt med mandler og mynteblade.
Server med varm chokoladesauce.
|
|
Opskriften er vist 14687 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne