Pærer bagt i creme
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Smør 4 portionsskåle, og fordel de skrællede og skiveskårne pærer heri. Pisk æggeblommerne helt lyse og luftige med sukker og vanilje. Pisk den kogende fløde og mælk i, og kog cremen godt igennem. Fordel cremen over pærerne. Drys med de finthakkede mandler, og stil skålene i en forvarmet ovn ved 170C i 25 minutter, til cremen er størknet.
Serveres lune evt. med lidt kold creme fraiche eller lidt vaniljeis.
|
|
Opskriften er vist 15035 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne