Porcelænsæbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Kærnehuset stikkes ud og æblerne skrælles. Æblerne koges i sukkerlage, der er krydret med vanille eller kanel, til de er knabt møre. Kog ved svag varme. Æblerne afdryppes og lægges i et ovnfast fad eller på tallerkener. Der kommes syltetøj eller rysteribs i kernehus-hullerne. Æggehviderne piskes til hårdt skum, smages til med flormelis som piskes ind i skummet. Æblerne dækkes af marengsmassen. Bages i en 175° varm ovn, til marengsen er gylden. Æblerne serveres lune, og der gives evt. cremesauce til.
Ovntemperatur: 175°.
Bagetid: Ca. 10 min.
Tilberedningstid: Ca. 40 min.
|
|
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne