Pocherede pærer med karamel og Sabayon-is
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bring vand, citronsaft og sukker i kog og lad det koge kraftigt uden låg i 2 min.
Skræl pærerne og skrab det grønne af stilkene - forsigtigt, så de ikke brækker af. Kom pærerne i sukkerlagen, læg låg over og bring dem i kog. Skru ned, når de koger, og lad dem koge sagte under låg i 15 min. Sluk og lad pærerne stå under låg, til de er kolde. Tag dem op på et fad og stil dem i køleskabet med film over. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Kom det i sukkersiruppen, bring den i kog og lad det koge hraftigt uden låg til en tynd sirupsagtig konsistens. Pisk den spilkogende sirup i æggeblommerne. Pisk til en let og luftig masse. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i æggecremen. Fyld iscremen i en metalform og stil den straks i fryseren. (Kan laves dagen i forvejen). Smelt sukkeret til karamel, hæld fløden i og lad det koge kraftigt, til en tyk cremet konsistens. Køl af. Tag de kolde pærer ud og pynt med karamellen. Anret isen i kugler. Brug en pære til hver portion, pynt med mynte og server straks. |
|
Opskriften er vist 21170 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne