Ovnbagt fersken
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader C.
Varm panden til middel varme og smelt smørret. Forsigtigt vender du ferskenen på panden i et par minutter så skal den stå på den ende hvor stilken har siddet. Den sættes i ovnen i 15 minutter. Rør marmeladen op med 2 tsk. varmt vand. Tag ferskenen ud og lad den køle i 1 minut og sæt den så på over blusset, og tilsæt brun farin og sukker. Rør rundt i smørret og sukkeret og hæld det over ferskenen så den bliver glaseret. Når sukkeret begynder at hænge fast er ferskenen færdig. Tag helst en sort tallerken og sæt ferskenen på, ved siden af ligger du hindbærrene og en kugle is, hæld så hindbær marmeladen over, og så er det klart til at spise. |
|
Opskriften er vist 12285 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne