Oldemors Råcreme
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommer og sukker sammen til det bliver en hvid cremet masse. Pisk fløden til tyk flødeskum. Vend de to masser sammen.
Anret de henkogte frugter og held råcremen hen over. Pynt eventuelt med revet chokolade. |
|
Opskriften er vist 140365 gange,
og udskrevet 1723 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (113 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-02-19 11:24:38 Det er bedre bare at bruge 5 æggeblommer Lotte - 2014-06-05 13:38:03 Hvor længe kan råcreme med pasteuriserede æggeblommer holde sig i køleskab? anonym - 2013-06-26 22:57:55 Det er ikke 5 æg der skal bruges, men 5 æggeblommer. Prøv at tilsætte korn fra 1 vanillestang så er den lige i skabet. Gustav F. Henrichsen - 2011-10-12 08:53:28 Det er ikke godt med æg, msn kan få salmonella hvis man er heldig. Pasteuriserede æg er meget bedere! Maria - 2011-04-25 14:52:49 Polynesisk vanille koster bare en bondegård! Jeg bruger flormelis i stedet for sukker.. UHM! Kenneth - 2011-02-22 23:18:58 Den holder altså ikke Nina Råcreme uden æg er bare fødeskum med lidt sukker og vanilie nina - 2010-09-02 10:52:44 helst uden æg ellers fin! Ole K. Sørensen - 2007-06-01 11:51:42 Korn fra en stang (polynesisk) vanille |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne