Nøddeæbler, Australske
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
|
|
Vask æblerne grundigt og stik kernehusene ud. Fyld æblerne med en blanding af 50 g hakkede valnøddekerner, rosiner, rasp, kirsch og 1-2 spsk. sirup.
Sæt dem i et ovnfast fad i en 180 grader varm ovn til æblerne er nogenlunde møre men endelig ikke faldet sammen. Hæld sirup i en kop og dyp de noget afkølede æbler halvt deri. Hak resten af valnødderne og vend æblerne deri, så nøddekernerne sidder fast i siruppen. Pynt med cocktailbær og et par strimler angelica eller sukat. |
|
Opskriften er vist 13564 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne