Nødderand med abrikoser i amaretto
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres blødt. Mel, bagepulver, vaniljesukker og salt blandes og røres skiftevis med den kolde mælk i blandingen af smør og sukker. Æggehviderne piskes stive, og de hakkede nødder vendes forsigtigt i. Blandingen vendes herefter i massen. Det hele hældes i en 2 liters randform (alm. springform), der er smurt godt og drysset med rasp. Bages på nederste rille ved 200 °C i ca. 45 min. Kagen afkøles og overtrækkes med chokolade.
Serveres med Abrikoser i Amaretto og rørt vaniljeis, smagt til med Amarettolikøren fra abrikoserne. |
|
Opskriften er vist 9737 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne