Melondessert med kirsebær og chokoladeis
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : |
|
|
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommerne og sukker til en luftig masse. Vend fløden og æg sammen. Tilsæt hakket chokolade og hæld ismassen i en form og frys den 5-6 timer. Halvér melonerne og skrab kernerne ud. Sæt melonerne i knust is og fyld 2-3 spsk kirsebærsauce i hver. Server med chokoladeisen til.
|
|
Opskriften er vist 12720 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne