Melondessert med kirsebær og chokoladeis

Melondessert med kirsebær og chokoladeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 modne cantaloup meloner
500 g.kirsebærsauce
5 dl.piskefløde
4 æggeblommer
75 g.sukker
150 g.hakket mørk chokolade
 
Opskrift:
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommerne og sukker til en luftig masse. Vend fløden og æg sammen. Tilsæt hakket chokolade og hæld ismassen i en form og frys den 5-6 timer. Halvér melonerne og skrab kernerne ud. Sæt melonerne i knust is og fyld 2-3 spsk kirsebærsauce i hver. Server med chokoladeisen til.





karakterer:
Opskriften er vist 12720 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu