Melon med passionfløde
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : |
|
|
Melonen skæres i kvarte, kernerne skrabes ud, og stykkerne skrælles. Fløden piskes stiv med vanille og sukker. Passionsfrugterne halveres, kød og kerner skrabes ud og vendes i flødeskummet. Flødeskummet anrettes i melonbådene og pyntes med lidt pasionsfrugt. Desserten stilles i fryseren ca 1 time inden den serveres.
|
|
Opskriften er vist 7950 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne