Marrokansk inspireret kryddersalt
Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter Indsendt : |
|
|
Hak skal af citron og appelsin i blender. Tilsæt anis, koriander, chili og safran. Tilsæt til sidst salt og blend det hele, indtil saltet er finmalet. Bred saltet ud på et rent viskestykke på en bageplade og lad det stå natten over. Dagen efter kan det kommes på glas, drysses over suppe, bruges til fisk, ris, kylling og retter, der skal smage af sommer og Middelhavet.
|
|
Opskriften er vist 12831 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer tomse - 2012-12-28 18:10:59 Lækkert, prøv evt.at brug tørret Timjan og flagesalt og så undlad Appelsin og anis,super til kylling. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne