Tunkebab med bacon og spinatsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Skyl tunfisken og dup den tør. Skær den i 2-3 cm tern.
Bland marinaden og lad fisken trække deri, køligt i ca. 1 time.
Rib og skyl spinaten. Dup bladene tørre. Skræl mangoen, og skær den i tynde både. Pisk en dressing af lime, sennep, olie, salt og peber. Del baconstykkerne i 6 cm lange stykker. Sno et baconstykke om hver tunstykke. Kom skiftevis tun og cherrytomater på 4 spid, og grill dem 2-3 min. under ovnens grill-element. Bland spinatbladene med marinaden og anret spidene på spinaten med mango. Servér lune flutes til. |
|
Opskriften er vist 11519 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne