Syltede vindruer

Syltede vindruer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
1
SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 gram Vindruer, blå
600 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vinsyre
1 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
Skyl druerne og bland dem med sukker, vinsyre og atamon. Stil dem koldt et par dage or rør nu og da, til sukkeret er opløst. Herefter hældes syltetøjet på glas, der bindes til.





karakterer:
Opskriften er vist 61177 gange,
og udskrevet 1362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12798 (3047 kcal)
KJ pr. 12798 (3047 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. 1600 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 799 KJ (190 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 46.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
grønne druer kan også bruges