Kyllingboller
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Albanien Indsendt : Red : |
|
|
Bland sojasauce, risvin, sukker og ingefær og lad kyllingestykkerne marinere i disse i ca. 2 timer.
Varm lidt vand, til det er håndvarmt og opløs gæren heri. Tilsæt salt, æg og evt. peber og bland godt. Tilsæt melet. Tilsæt vand og ælt, indtil dejen har en smidig konsistens og ikke er for klæbrig. Del dejen i 8 klumper. Hver portion trykkes til en flad cirkel. Et stykke kyllingeinderlår rulles sammen og placeres på midten af cirklen. Kanterne foldes op over kødet, således at det lukkes godt inde. Kyllingebollen placeres på en bageplade med bagepapir; dejsamlingen skal vende nedad. Bollerne hæver lunt og tildækket i 15 minutter. Pensles, hvis det ønskes. Bages derefter i 25 minutter ved 225 grader. Serveres lune, evt. med salat. |
|
Opskriften er vist 13069 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer en albaner - 2011-12-06 23:17:07 den her ret er i hvertfald ikke albansk. det siger jo sig selv, i og med der bliver brugt soya sauce. anonym - 2009-11-08 16:17:47 hvor gør man af kyllingen???? det står der intet om! ana - 2009-05-06 22:20:12 hmmmmmm det er så godt albansk mat,jeg her prøvd flere ganger |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne