Australsk lakseret med ananassauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksen lægges i en smurt ildfast form. Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken. Kokossen drysses over. Stilles i en 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 - 20 minutter.
Majskolberne halveres, og pensles med olie og lægges i et lille smurt ildfast fad - eller på alufolie. Stilles i ovnen sammen med laksen. Løg og karry svitses i olien i en lille gryde. Bouillon og creme fraiche tilsættes. Saucen simrer under omrøring 5-7 minutter. Ananasmosen blendes og vendes i. Sauces smages til med salt og hvid peber. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 84249 gange,
og udskrevet 3583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (85 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-25 14:28:21 Super super lækkert! Både hurtigt, nemt, sundt og lækkert :D william - 2011-12-30 23:50:02 den her ret holder overhoved ikke. saucen er alt for sød, til at det fungere, der mangler ganske noget syre, ananasens syre flyder for meget strømmen, den går ikke ind og giver ananasens og løgets sødme noget modspil. kokos og laks passer slet ikke sammen. helt igennem en ret der ikke holder anonym - 2011-08-12 13:43:05 Vi vender tilbage til denne opskrift gang på gang i vores familie, både børn og voksne er vilde med den. Tommy - 2010-01-13 19:55:47 God ret. skulle lige vænne mig til saucen, men blev herefter glad for smagen. det er som om det lige skal virke lidt på tungen før man får al smagen med. kokos på laks, super kombi. Brian - 2009-09-06 13:59:23 Den fører Laksen/havørreden mod syd......god blanding fra forskellige kontinenter. Smager rigtig godt. Tanja - 2007-09-24 16:25:08 Smager helt fantastisk!!!! Ddorios - 2007-09-18 17:35:20 18.09.07 Bare lækkert Lisa - 2007-06-01 09:22:50 super lækkert Paulina - 2005-01-01 01:01:01 Bare super god Heidi C - 2005-01-01 01:01:01 Lækker ret. Saucen kan også sagtens bruges til ovnstegt kylling... Leif - 2005-01-01 01:01:01 Topkarakter Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 En herlig blanding af lidt af hver. Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en ganske udmærket ret at servere hvor der er børn i huset som kan lide fisk bare man husker det med de små fiskeben |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne