Ovnstegte Kanelæbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Brug så store coxorange æbler som muligt. Bor kernehusene ud og skræl æblerne. Derefter rulles æblerne i letpisket æggehvide og så i sukker iblandet lidt stødt kanel. Æblerne sættes i et ovnfast fad, smurt rigeligt med smør. Kernehus-hullet fyldes med små gule sultanarosiner, og der hældes honning, ned mellem rosinerne. I toppen af hvert æble stikkes en, kun en, kryddernellike. Æblerne sættes i en varm ovn 200 g. og steges 20 -30 min. Efter æblernes størrelse. Man bør nogle gange øse lidt smeltet smør henover æblerne. Iskold creme fraiche serveres til de hede æbler.
|
|
Opskriften er vist 14600 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne