Ovnstegte Kanelæbler

Ovnstegte Kanelæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 store coxorange æbler
 æggehvide
 sukker
 stødt kanel
 
 smør
 små gule sultanarosiner
 honning
 kryddernellike
 
 creme fraiche
 
Opskrift:
Brug så store coxorange æbler som muligt. Bor kernehusene ud og skræl æblerne. Derefter rulles æblerne i letpisket æggehvide og så i sukker iblandet lidt stødt kanel. Æblerne sættes i et ovnfast fad, smurt rigeligt med smør. Kernehus-hullet fyldes med små gule sultanarosiner, og der hældes honning, ned mellem rosinerne. I toppen af hvert æble stikkes en, kun en, kryddernellike. Æblerne sættes i en varm ovn 200 g. og steges 20 -30 min. Efter æblernes størrelse. Man bør nogle gange øse lidt smeltet smør henover æblerne. Iskold creme fraiche serveres til de hede æbler.





karakterer:
Opskriften er vist 14644 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu