Fulling
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Ribbenene koges først. Dette kan gøres dagen før. Ribbenene varmes i en blanding af smør og sirup, nærmest som når man bruner kartofler. Ribbenene skal helst blive sprøde. Pandekagerne bages og stables oven på hinanden. Stakken skæres ud som en lagkage.
Servering: Et stykke pandekagestak lægges ovenpå ribbenene på tallerkenen og der øses noget af smør/siruppen over som sovs. |
|
Opskriften er vist 21536 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne