Fulling

Fulling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Ribben fra gris
 Smør
 sirup
 Tykke pandekager
 
Opskrift:
Ribbenene koges først. Dette kan gøres dagen før. Ribbenene varmes i en blanding af smør og sirup, nærmest som når man bruner kartofler. Ribbenene skal helst blive sprøde. Pandekagerne bages og stables oven på hinanden. Stakken skæres ud som en lagkage.

Servering:
Et stykke pandekagestak lægges ovenpå ribbenene på tallerkenen og der øses noget af smør/siruppen over som sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 21536 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu