Basilikumtapenade
Hovedingrediens : Krydderurter - Basilikum Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Bland oliven, sardeller, kapers, hvidløg, citronsaft, olivenolie og peber i en blender. Man kan også bruge morter eller grøntsagskværn, men det går hurtigere med en blender. Nogle sekunder på høj hastighed er nok til at få blandingen jævn.
Tilsæt eventuelt mere olie hvis konsistensen er for tyk. (Er blandingen for salt kan man tilsætte 1/2 tsk sukker). Bland den fintklippede basilikum i og stil tapenaden i køleskabet, overdækket med plastfolie, til den skal serveres. Den kan holde sig i circa 10 dage. |
|
Opskriften er vist 32546 gange,
og udskrevet 588 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Den madglade - 2016-07-25 17:03:28 En dejlig tapanade! Hvis man vil gøre den mere børnevenlig så undlad sadiner. Anja - 2010-07-07 19:23:52 super lækker, jeg undlog dog sardellerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne