Tandoori kyllingekebab
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingekød i tern på 3 cm og sæt dem på olierede spyd, 3-4 stykker på hver.
Lægges tæt i et fladt fad.
Rør yoghurt, hvidløg og tandoori- eller vindaloopasta godt sammen og fordel det jævnt over kyllingekødet. Dækkes med film og marineres 4-5 timer, vendes flere gange undervejs.
En bradepande fores med alu- folie, som pensles med ghee. Læg kyllingespyd i den, sæt den under grillen, til overfladen får brune pletter og kødet er mørt, ca. 4 min. på hver side. Kødet pensles med smeltet ghee, når spyddene vendes. Arrangeres på tallerkener med kogt, hvid ris og limebåde, drys garam masala over. Tips: Færdigkøbt tandoori- og vindaloopasta kan opbevares, tæt tillukket, adskillige måneder i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 18150 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne