Mango-creme
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : Red : |
|
|
Blød husblasen op i rigeligt koldt vand i ca. 10 minutter. Smelt den i en lille gryde ved svag varme.
Skræl frugterne og fjern kernerne. Mos/purér frugtkødet i blender eller foodprocessor.
Del æggene. Bland æggeblommer, sukker og cognac med frugtmosen. Tilsæt under omrøring husblasen i en tynd stråle. Pisk æggehviderne og vend dem forsigtigt i mosen.
Fordel mango-cremen i portionsglas og stil den koldt.
Serveres med kokos og flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 17516 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne