Limedessert med frugt
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen. Skrab vanillekornene i æggemassen. Læg husblasen i koldt vand. Kom limesaft i æggemassen. Pisk fløden til skum. Smelt husblasen over vandbad eller ved svag varme. Hæld den afsvalede husblas i en tynd stråle i æggemassen, mens der piskes. Vend flødeskummet i. Kom blandingen i en skyllet randform. Dæk randformen med folie og sæt den koldt. Vend den ud på et serveringsfad og kom den delte frugt i midten. Kom lidt reven limeskal på desserten, før den serveres.
Tips: Hvis man anvender husblaspulver, stivner 1 blad husblas, kom 4 spsk koldt vand på pulveret, lad det stå i 5 min. Sæt derefter skålen over koghedt vand, til blandingen er helt klar. |
|
Opskriften er vist 9889 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor står der ikke til hvor mange pers. opskriften er til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne