Kokosæbledessert
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Æblerne skrælles. Kernehuset fjernes, og æblerne skæres i mindre stykker og koges til mos. Mosen smages til med sukekr, citronskal, vanillesukker eller kanel og hældes i et ildfast fad, der er 4-5 cm dybt. Æggene piskes med sukkeret. Kokosmel blandes i og massen fordeles over æblemosen. Bages på en rist midt i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Serveres kold eller varm med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 16600 gange,
og udskrevet 770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne