Kiwibavarois
Hovedingrediens : Frugt - Kiwi Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kiwifrugterne og mos frugtkødet. Rør 2 spsk sukker i og kog nogle minutter ellers vil bavroisen ikke stivne. Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret. Bring fløden i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring nær kogepunktet, må ikke koge. Tag det fra varmen. Knug husblasen fri for vand og kom den i den koghede flødeblanding, mens der piskes. Den smelter straks. Lad cremen svale og kom den kolde kiwiblanding i. Pisk fløden til skum. Vend den i den halvstivnende creme. Kom straks blandingen i en form og lad den stivne i køleskab, det tager nogle timer.
Dyb formen i koghedt vand og vend desserten ud på fadet. Drys med reven lime og garner med kiwifrugtbåde.
Tips: I desserter, hvor der bruges rå æggeblommer, kan det anbefales at bruge salmonellafri frosne æggeblomer eller hele æg. De forhandles af supermarkeder og findes både i køledisken og på frost. De bruges som friske æg og æggeblommer, se i øvrigt på emballagen. |
|
Opskriften er vist 10445 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Fick - 2008-08-14 12:22:05 Hvor mange æggeblommer skal der bruges? Det fremgår ikke af listen med ingredienser. Camilla - 2008-02-13 15:22:25 Har også set det med æggeblommer.. hvor mange?? Maiken - 2007-05-23 12:16:32 Hvilke æggeblommer - står ikke under "Ingredienser" ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Der skal bruges kiwi fra dåse for at opskriftern duer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne