Kirstens Blommedessert

Kirstens Blommedessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 glas(700 g) blommer eller friske blommer
4 tsk.maizenamel
 
 Dej:
4 æg
1 dl.sukker
50 g.hasselnødder
4 spsk.makronrasp eller 8 makroner
2-2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Blommerne (uden sten) + 2 dl saft hældes i et ovenfast fad. Maizenamel sigtes og drysses over blommerne. Fadet sættes i ovnen i 15 min. ved 225° C, når der bruges friske blommer skal fadet sættes i ovnen i 20 min ved 175° C. Æggeblommerne fra de 4 æg røres ud i 1 dl sukker, hasselnøderne hakkes og blandes i sammen med makronraspen. Heri vendes æggehvide fra de 4 æg, som er pisket stiv. Denne masse lægges over blommerne i fadet, og det hele sættes tilbage i ovnen i 30 min. ved 175° C. Desserten serveres lun med kold flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 29434 gange,
og udskrevet 826 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-13 16:16:54
Smagte lidt af æggekage

  -   2009-09-08 23:43:23
hvis man har friske blommer, hvor kommer de 2 dl. saft fra som skal hældes i det ovnfaste fad?