Kirstens Blommedessert
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Blommerne (uden sten) + 2 dl saft hældes i et ovenfast fad. Maizenamel sigtes og drysses over blommerne. Fadet sættes i ovnen i 15 min. ved 225° C, når der bruges friske blommer skal fadet sættes i ovnen i 20 min ved 175° C. Æggeblommerne fra de 4 æg røres ud i 1 dl sukker, hasselnøderne hakkes og blandes i sammen med makronraspen. Heri vendes æggehvide fra de 4 æg, som er pisket stiv. Denne masse lægges over blommerne i fadet, og det hele sættes tilbage i ovnen i 30 min. ved 175° C.
Desserten serveres lun med kold flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 29434 gange,
og udskrevet 826 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-04-13 16:16:54 Smagte lidt af æggekage steen - 2009-09-08 23:43:23 hvis man har friske blommer, hvor kommer de 2 dl. saft fra som skal hældes i det ovnfaste fad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne