Skinkekebab med yoghurtsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne. Skær dem eventuelt i mindre stykker. Kom yoghurten i en sigte med kaffefilter og lad den dryppe af. Kom kødet i en skål. Tilsæt salt, peber, mel og tomatpuré. Pil og riv løget. Kom løg, 3 spsk. klippet purløg og 1 spsk. koldt vand i kødet og ælt det sammen.
Del farsen i 8 stykker og tril dem til 8 - 10 cm lange stykker. Stik et spyd gennem hver. Læg spyddene på grillen i ca. 6 minutter på hver side. Spyddene kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 minutter i alt. Rør saucen sammen - brug omtrent resten af purløget - og smag den til. Skær cherrytomaterne i kvarte. Rør tomatpureen ud i kartoffelvandet og bland den med kartofler og tomater. Klip resten af purløget og drys med det. Læg spyddene på og giv sauce til. |
|
Opskriften er vist 12325 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne