Skinkekebab med yoghurtsauce

Skinkekebab med yoghurtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
500 g.magert hakket svinekød, max. 10% fedt
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
1 spsk.hvedemel
1 spsk.Tomatpure, koncentreret
1 skalotteløg
1 stort bundtpurløg til fars, sauce og tilbehør
8 småspyd, fx træspyd
 
 Sauce:
3 dl.yoghurt naturel
1 tsk.dijonsennep
 Purløg
1 knsp.sukker
 Salt
 peber
 
 Kartoffelsalat:
1 kg.kartofler
 Salt
 peber
250 g.cherrytomater
1 dl.kartoffelvand eller bouillon
1.5 spsk.Tomatpure, koncentreret
 Lidt purløg
 
Opskrift:
Kog kartoflerne. Skær dem eventuelt i mindre stykker. Kom yoghurten i en sigte med kaffefilter og lad den dryppe af. Kom kødet i en skål. Tilsæt salt, peber, mel og tomatpuré. Pil og riv løget. Kom løg, 3 spsk. klippet purløg og 1 spsk. koldt vand i kødet og ælt det sammen.

Del farsen i 8 stykker og tril dem til 8 - 10 cm lange stykker. Stik et spyd gennem hver. Læg spyddene på grillen i ca. 6 minutter på hver side. Spyddene kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 minutter i alt.

Rør saucen sammen - brug omtrent resten af purløget - og smag den til. Skær cherrytomaterne i kvarte. Rør tomatpureen ud i kartoffelvandet og bland den med kartofler og tomater. Klip resten af purløget og drys med det. Læg spyddene på og giv sauce til.





karakterer:
Opskriften er vist 12358 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu