Julepærer med gløggkrydderrier
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Hæld 1/2 flaske rødvin i en lille kasserolle sammen med gløggkrydderierne. Bring det i kog og lad det simre ved meget svag varme under låg i ca 1/2 time. Si rødvinen over i en sauterpande der passer til pærerne. Tilsæt resten af rødvinen og sukkeret, bring det hele i kog og sæt de skrællede pærer ned i lagen, brug evt. et par pærer mere, hvis det skal til for at fylde gryden ud. Pærerne koger ved svag varme til de er møre, men ike udkogte, stik i dem med en lille kødnål. Pærerne tages op af lagen der koges ned til ca det halve.
Pærerne arrangeres i en smuk skål og overhældes med den nedkogte lage. Serveres kolde eller lunkne med iskold flødeskum der er tilsmagt med kanel.
|
|
Opskriften er vist 13033 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne