Italiensk flødedessert med bærmousse
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Fløde, sukker og vanillekorn koges nogle få minutter. Husblas kommes direkte i den kogende fløde, og skal altså ikke stå i blød først. Pisk i gryden til husblasen er smeltet. Flødedesserten fordeles i 4 portionsskåle eller glas. Stilles koldt.
Serveres med blendede bær smagt til med sukker og pyntes med chokolade, valnødder el. bær.
|
|
Opskriften er vist 22308 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer BBC - 2011-01-05 16:04:19 Glæder mig til at se hvordan den bliver modtagt i familien :) pinklace69 - 2005-01-01 01:01:01 God og fyldig dessert, men mine vanillekorn sank til bunds. (Dog uden at det havde indflydelse på smagen) - hvordan kan det mon undgås? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne