Hele bagte ananas med granite og sprød ananas
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til lagen blandes og koges op.
Ananas skrælles og piqueers med vanille. Kommes derefter i ovnfast fad sammen med lagen i 3-4 timer ved 200 grader. Ananassen skal vendes ofte under tilberedningen. Derefter skal den afkøles og stilles i køleskab. Den kan holde sig mør hele ugen. Lagen kan man sætte i fryseren (granite) den kan bruges igen. Kan evt. smages til med sukker og rom. |
|
Opskriften er vist 16851 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jeannette - 2011-05-26 12:19:24 Har fået langtidsbagt ananas, hvor ananassen var i "klodser" ca. 1 x 1 x 10 cm. 3-4 pr. cuvert serveret med chokolade fondant (klistret flydende chokoladekage næsten uden mel) med skovbær sorbet og champagnesorbet. Det var til en konfirmation, men mindre kan gøre det. Lone C - 2011-02-26 14:44:26 Hvad stiller man op med den ananas, hvad bliver serveret til ??? Er det kun fantasien der sætter grænser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne