Gratineret frugtsalat
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Frugten gøres i stand, Druerne halveres og udkernes, de øvrige frugter skæres i passende stykker.
Det hele overhældes med mandarinsaft eller sød hedvin og frugten trækker nogle timer.
Æggeblommerne piskes hvide med sukker og væden fra den marinerede frugt.
Denne æggesauce hældes over frugten og fadene stilles i en 250 grader varm ovn i 5 minutter.
Serveres med det samme.
|
|
Opskriften er vist 11561 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne