Gratinerede æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Halvdelen af æblerne skrælles, renses for blomst, stilk og kernehus, skæres i mindre stykker og koges til en tyk mos med en 1/2 stang vanille. Smag mosen til med sukker og rør den afkølede mos op med creme fraiche. Den må ikke blive for tynd. Skræl resten af æblerne, skær dem i halve, fjern blomst, stilk og kernehus. Kog æblerne i en sukkerlage tilsat 1/2 stang vanille og lad dem løbe af i en sigte. Sukkerlagens sukkerindhold bestemmes af æblernes surhedsgrad og din egen smag. Fordel æblemosen i et ovnfast fad, læg de halve æbler herpå med den runde side opad. Knus makronerne og drys dem over. Dryp med smeltet smør. Bag æblerne ved 225° i 20-30 min. til overfladen er gylden.
Server æblerne lune med kold flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 10831 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne