Fyldte æbler med kold abrikossovs
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Abrikossovs:
Halver passionsfrugterne, og tag kerner og kød ud. Passionsfrugtfyldet blandes med de øvrige ingredienser i en gryde. Det hele koges til abrikoserne er møre, hvorefter det blendes. Sovsen serveres kold til varme æbler. Vask æblerne, skær top og ganske lidt af bunden af. Lad stilken blive på. Fjern æbleskroget med en skarp teske eller et specielt jern; tag æblekødet ud uden at beskadige skræl og bund. Skær skrællen af appelsinen, og skær den ud i fileter. Gentag med kiwifrugten. Bland kiwi, appelsin, druer uden sten og æblekød fra før. Frugtsalaten hældes i de udhulede æbler, æbletoppene lægegs på som låg, og de sættes i et ildfast fad. Bages i ovnen ca. 10 min. ved 200°. Sigt derefter lidt flormelis ud over æblerne, og start grillen. Æblerne skal være let gyldne. De anrettes varme på den kolde abrikossovs. |
|
Opskriften er vist 10307 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne