Flamberede bananer
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Bananerne deles på langs. Smørret smeltes på panden, den revne appelsinskal tilsættes. Bananerne brunes i smørret. Sukkeret drysses over, appelsinsaften tilsættes. Bananerne varmes godt igennem.
Flambering: Bananerne skal være meget varme. Husk at slukke emhætten. Grand Marnier eller cognac hældes over bananerne i panden og antændes med en tændstik. Panden rystes let. Straks når flammerne er slukket, sammen med vaniljeis eller/og flødeskum. |
|
Opskriften er vist 19750 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne