Lammekofta kebabber med tahindressing
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Fjern overflødigt fedt og sener. Skær kødet i små stykker.
Forvarm grillen. Kom lam, løg, hvidløg, peber, kommen, kanel, paprika, salt, brød og æg i en foodprocessor. Lad den køre i 20-30 sekunder, eller indtil farsen er ensartet. Del farsen i 12 lige store portioner. Kom olie på hænderne og form portionerne til pølser. Pølserne pakkes rundt om spiddene og lægges i køleskab, til de skal steges. Tahindressing: Bland tahin, citronsaft, hvidløg, salt, vand, syrnet fløde og persille i en lille skål. Dressing røres, til den er cremet. Læg kofta kebabberne på en varm, let smurt grill. Steges i 10 minutter og vendes hyppigt indtil de er brune og gennemstegte. Serveres med tahindressing og evt. grillede halve tomater. Tips: Opbevaringstid: kebabberne steges umiddelbart før de serveres. Tahindressing kan laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 15799 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne