Figner, Ovnbagte
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Fignerne halveres fra top til bund. Fignerne lægges i en bradepande og smøres med smør, som er rørt sammen med sukker og kanel. Fignerne bages i ovnen ved 200 grader C i 5-10 minutter. Butterdej skæres i trekanter og drysses med flormelis. Lægges imellem 2 stykker bagepapir og bages i pres, mellem 2 bageplader i ca. 10 minutter, i ovnen, ved 180-200 grader C. Trekanterne skal være gyldenbrune. Brombær koges til kompot, sammen med sukker og vand. Stilles koldt. Kompotten kan eventuelt pureres og sigtes.
Butterdejs-trekanterne lægges i 3 lag, med rørt vaniljeis imellem. Brombær og figner lægges pænt rundt om. Tips: Butterdejsbundene kan laves dagen før. Franske vafler kan anvendes i stedet. |
|
Opskriften er vist 29629 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne