Ferskner med toscadej
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : |
|
|
Frugterne hældes over i en sigte, så al saften sies fra. De lægges i et smurt ildfast fad med den runde side opad.
Til toscadejen kommes ingredienserne i en gryde. Massen må ikke koge. Når den er grødagtig, fordeles den over frugterne.
Desserten bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.
Serveres lun med is eller flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 15703 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Vivi Thinter - 2005-01-01 01:01:01 Nemt,let og hurtig at lave også en god fornydelse af dessert. Jeg har ikke oplevet nogen der ikke kunne lide den. Kan også bruges med pære. Bedst med is. Kan laves i forvejen og bare lige lunes inden servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne