Fersken a la Carolina

Fersken a la Carolina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 halve ferskner fra dåse afdryppede
3 spsk.blødt smør
2 spsk.Brun farin
1 spsk.citronsaft
1 spsk.reven appelsinskal
2 spsk.kokosmel
1 dl.armagnak
 
Opskrift:
Fersknerne anbringes i et smurt ildfast fad med åbningerne opad. Smør, farin, citronsaft, appelsinskal og armagnac røres sammen til blandingen har fået en pæn lysebrun farve. Blandingen fordeles i fersknerne og der drysses med kokosmel inden det hele sættes i en forvarmet ovn ved 250 gr C i ca. 15 min, til smørret er smeltet.

Der kan evt. serveres iskold creme chantilly til.





karakterer:
Opskriften er vist 14750 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu