Fersken a la Carolina
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Fersknerne anbringes i et smurt ildfast fad med åbningerne opad. Smør, farin, citronsaft, appelsinskal og armagnac røres sammen til blandingen har fået en pæn lysebrun farve. Blandingen fordeles i fersknerne og der drysses med kokosmel inden det hele sættes i en forvarmet ovn ved 250 gr C i ca. 15 min, til smørret er smeltet.
Der kan evt. serveres iskold creme chantilly til. |
|
Opskriften er vist 14748 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne