Dampede bananer med bananlikørcreme
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : |
|
|
Bananerne dampes let i ca. 10 min. i sukkerlage med rom. Afkøles i lagen.
Serveres i en dyb portionsskål, pyntes med cremen, groft reven chokolade og kandiserede violer.
|
|
Opskriften er vist 8741 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer pips - 2009-03-22 08:19:24 Mangler opskrift på cremen!!! Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Tak for denne herlige opskrift! Jeg er elev på grundforløbet som kok, og denne opskrift var med til at vælte min lære omkuld af begejstring, da jeg lavede den i en time!! Det skal dog siges, at der bliver EN DEL creme, hvis man bruger 5 dl - brug ca. 3, så passer det bedre :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne