Banansoufflé
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Smør seks individuelle porcelænsforme med smør. Hæld lidt sukker i formene. Drej dem rundt så sukkeret sidder fast indvendigt i formene. Hæld overskydende sukker tilbage hvor det kom fra.
Blend bananerne med det meste af citronsaften, rom og æggeblommer. Kom mosen i en rummelig skål. Kom vaniljemarven i sukkeret. Hæld æggehviderne og et par dråber citronsaft i en skål og pisk til massen antager form som bløde toppe. Hæld vaniljesukkeret og resten af citronsaften i, lidt efter lidt, mens du stadig pisker, til massen er så fast at den ikke glider i skålen når du langsomt vender bunden i vejret på den. Rør en fjerdedel af hviderne i bananmosen. Vend resten forsigtigt i, så massen bliver homogen, uden at luften slås ud. Hæld banansouffléen i de klargjorte forme, kør en finger rundt langs kanten så soufflémassen skubbes ind mod midten. Glat massen lidt ud og bag dem straks 15-20 i en 175 grader varm ovn. Sigt evt. flormelis over souffléerne. |
|
Opskriften er vist 16248 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer connie sørensen - 2005-01-01 01:01:01 kan den laves uden sukker-- sukkersyge Margit Munk - 2005-01-01 01:01:01 Kan den ikke laves uden sukker da jeg har sukkersyge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne